Gaming

×

Sinds 01 januari 2014 is GamEffect onderdeel geworden van Marketing Techniek.

Voor u veranderd er eigenlijk niks behalve onze naam. Wij verzorgen nog steeds voor u de leukste gaming opdrachten met dezelfde enthousiaste en kundige medewerkers.

 • Serious gaming

  Gaming is allang niet meer geschikt voor de fun. Met het toepassen van gaming voor simulatie of training kunt u spelenderwijs kennis vergroten op een vernieuwende manier. Maak gersut een afspraak met ons om eens te brainstormen wat voor mogelijkheden er zijn.

 • Events

  U wilt iets leuks doen op uw evenement waarbij u de bezoekers op een leuke manier wilt bezig houden. Games zijn er in vele vormen en kunnen aan vele thema's gekoppeld worden.

 • Beurs

  Om in contact te kunnen komen met mensen op een beurs zijn er met gaming veel mogelijkheden. Dit kan door het plaatsen van een mooie racestoel of een multiplayer game op een groot doek. Ook hebben wij de bschikking over grote touch tafels voor de leukste games.

 • Gamen tegen BN-er

  Ook bekende Nederlanders spelen games en dan doen zij graag met uw klanten of medewerkers. Wilt u weten welke BN-ers er graag gamen en met welke games bel ons dan.