Retro Gaming Marathon vanavond

Vanavond is vanaf 20.00 uur de Retro Marathong ten behoeve van Alzheimer.

Wat kun je zoal verwachten van Retro Marathon NL? In deze allereerste editie staat de community centraal. Supervette winacties, een zeer divers aantal games en unieke live-content moeten ervoor zorgen dat Retro Marathon NL een groot succes gaat worden en vooral een feest wordt om naar te kijken. Denk hierbij aan bezoek van leden uit onze community, die middels een zelf opgezette actie donaties hebben geworven voor Retro Marathon NL, maar ook krijgen wij bijvoorbeeld bezoek vanuit Alzheimer Nederland zelf. Blijf dan ook vooral het evenement volgen om geen enkel uniek moment te hoeven missen en laat zien dat wij gamers in staat zijn om de wereld te veranderen.

Meer info over de Retro Marathon -> Klik hier

Kijk vanaf 20.00 uur naar de Retro Marathon via onderstaande link.

Retro Marathon video

Comments are closed.